Keresés

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

Hatályos 2012. december

 

 

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a GALANTIN Kft (székhely: 1222. Budapest, Nagytétényi út 40. adószám: 13563095-2-43), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, magatartási kódexre nem utal.

 

Szolgáltató adatai:

 

A szolgáltató neve:

A szolgáltató székhelye: 1222 Budapest, Nagytétényi út 40.

Elektronikus levelezési címe: galantin@galantin.hu

Cégjegyzékszáma: 01-09-861798

Adószáma: 13563095-2-43

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővárosi Cégbíróság

Telefonszáma: +36-1-424-5404

Telefax: +36-1-424-5405

E-mail: galantin@galantin.hu

A szerződés nyelve: magyar
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-62595/2013.

 

Alapvető rendelkezések:

 

1.1.   A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók. 

1.2.     Az ÁSZF a következő módosításig marad hatályban.

1.3.    A webáruház a Galantin Kft a szellemi alkotásokhoz fűződő jogainak védelme alatt áll, a Felhasználók ezen jogokat kötelesek tiszteletben tartani.

 

 

Adatkezelési szabályok:

 

1.4. Adatvédelmi tájékoztatónk megtalálható a www.galantin.hu elérhetőségen. 

 

1.5.  A Webáruházban megjelenített termékek a következő módokon rendelhetők meg:

-          online, a Webáruházon keresztül

-          e-mailben

-          telefonon

-          telefaxon.

A termékek árai tartalmazzák az Áfát és a csomagolási díjat.

1.6.  A Webáruházban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek valós, saját termékekről készültek, nem illusztrációként szerepelnek.  

A webáruházban található képek nem használhatóak fel a Galantin Kft, mint jogtulajdonos engedélye nélkül.. 

1.7.  Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

 

1.8.    A vásárlás menete, a rendelés leadása

         Felhasználó megrendelésével megbízza Szolgáltatót, hogy a Webáruház általa megjelölt termékeit a jelen Szerződés szerint meghatározott szállítási feltételek szerint szállíttassa számára az általa megjelölt címre.

Amennyiben Felhasználó bármely oknál fogva nem tart igényt megrendelésére, úgy azt írásban lemondhatja.
Lemondást kizárólag írásos formában (email: galantin@galantin.hu, fax: 1/424-5405) a megjelölt szállítási napot megelőző munkanapon 13.00-ig áll módunkban elfogadni.
Amennyiben a lemondás nem érkezett, vagy késve érkezett meg a Szolgáltatóhoz, úgy a rendelést a Szolgáltató aktívnak tekinti és igényt tart annak ellenértékére.

Áruházunkban megközelítőleg 400 termék található, a választék folyamatosan változik, egyes termékek megszűnnek, és újak jönnek a helyükre.

A termékek 5 fő kategóriára vannak osztva.

A fő kategóriákat felül, az oldal bal oldalán egy szürke sávban, felülről lefelé egymás alatt láthatja.

A főkategóriák további alkategóriákat tartalmaznak.

Az alkategóriák tartalmazzák a termékeket. A termékre egyszer kattintva az kinyílik, és láthatóvá válik a termék rövid leírása. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, amennyiben bővebb információra van szüksége!

 

  1. Ha valamelyik terméket meg szeretné vásárolni, a "Megtekintés " gomb megnyomása után az egyes termékek képe mellett válassza ki a mennyiségi, tálalási egységet ill. adagszámot!

2.1  Az alatta lévő mezőbe írja be a kívánt mennyiséget, ezt ismételje meg minden kiválasztott termékkel!

Ha befejezte a kosár összeállítását, a Weblap jobb szélén megtalálja a teljes tartalmát, termék darabszám összesítését, megrendelésének bruttó értékét és a "Kosár" valamint a "Fizetés" gombot.

2.2  A "Kosár" gombot megnyomva találja a rendelését részletesen tartalmazó rendelési lapot. Ha kiegészítené a rendelését, akkor a bal oldalon alul található "Vásárlás folytatása" gombra kattintva visszatérhet a termékekhez, folytathatja a vásárlást.

2.3  Ha a megrendelni kívánt termékek szerepelnek a lapon, akkor a jobb oldalon alul található "Következő" gombra kattintva megadhatja ill. frissítheti szállítási és számlázási címeit.

2.4  A megjegyzés mezőben megadhatja az átvéztel napját, körülbelüli időpontját, órától-óráig formában. Itt jelezheti, kiszállítást igényel, vagy személyesen veszi át a termékeket telephelyünkön.

2.5  Ismét a "Következő" gombra kattintva megadhatja, milyen módon egyenlíti ki a megrendelés számláját. Jelenleg átvételkor, készpénzben tudja kifizetni a számlát. Továbblépéshez rá kell kattintani a „Fizetés szállításkor” lehetőségre.

2.6  A fizetési mód kiválasztása után megjelenő oldalon kérjük, a "Megrendelés megerősítése" gomb megnyomásával véglegesítse rendelését.

2.7  Ez után Ön visszaigazoló e-mailt kap megrendeléséről.

2.8  Megrendelését telefonon is visszaigazoljuk. Amennyiben ez 24 órán belül nem történik meg, akkor érdeklődjön rendelése státusza után.

Az Üzemeltető minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek, de az esetlegesen előforduló hibákért nem vállal felelősséget. Amennyiben a megrendelt termékek ára eltérne a honlapon szereplő ártól, akkor az Üzemeltető a Felhasználót erről elektronikus levélben értesíti. Amennyiben a Felhasználó az új árat nem fogadja el, díjmentesen elállhat a megrendelésétől.

2.9 Adatmódosítási lehetőségek részletes leírása (pl. plusz termék, termék törlése, ár ellenőrzése stb.)

2.10 Szolgáltató köteles az Felhasználó megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 24 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a Szolgáltatóhoz, illetve a Felhasználóhoz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

 

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

2.11   A megrendelések feldolgozása a beérkezéskor azonnal, legkésőbb 24 órán belül megtörténik

2.12 Teljesítési határidő, a Felhasználó által a megrendelésben megjelölt időpont.  

 

3. Szállítási információk

 

Minden megrendelést házhoz, illetőleg az Ön által megjelölt címre szállítunk. Kérjük, átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, az esetleges ajándék meglétét, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, kérjük, észrevételeiről tájékoztassa a helyszínen a kiszállítást végző futárunkat, ellenkező esetben nem áll módunkban a kifogásait teljes mértékben elfogadni.
Lehetőségünkhöz mérten a felmerült hibát mielőbb korrigáljuk.

 

Kérjük, rendeléseiket legkésőbb a szállítást megelőző utolsó munkanapon 13.00 óráig adják le!

Hétvégi rendelés utolsó leadási határideje: péntek 13.00 óra!
Szállítási időpontnak min. kétórás időtartamot kérünk megjelölni, (pld. de. 8-10 óra között)!

BUDAPESTEN 10.000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES!!!

Budapesten és környékén 10.000 Ft alatti rendelés esetén az alábbi szállítási díjak kerülnek kiszámlázásra

XI. XXII. kerületbe: ingyenes

I. V. VI. VII. VIII. IX. XXI. kerületbe: 1500,- Ft
II. X. XII. XIII. XIV. XIX. XX. kerületbe: 2000,- Ft
III. IV. XV. XVI. XVII. XVIII. XXIII. kerületbe: 2500,- Ft
Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Nagykovácsi, Telki területére: 3000,- Ft
Egyéb, vidékre történő kiszállítást 150.-Ft/km áron számolunk fel, 
Budapest közigazgatási határától oda-vissza számolva.
A rendelés telephelyünkről történő személyes átvétele és elszállítása esetén 5% engedményt biztosítunk!

 

Tájékoztatjuk, hogy internetes áruházunkban csak háztartásban használatos mennyiségekre vonatkozó rendeléseket szolgálunk ki!

Amennyiben viszonteladóként, kereskedelmi mennyiségben szeretne termékeket rendelni, kérje viszonteladói árlistánkat az (1) 424-5404 telefonszámon, ill. a galantin@galantin.hu e-mail címen!

 

Elállás joga

4.  A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételekor indokolt esetben elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Indokoltnak megalapozott minőségi, ill. mennyiségi kifogás fogadható el.

4.1 Reklamáció esetén a megrendelt árut a kiszállítónak visszaadja.

 

Garancia, jótállás

 

Termékeinkre 48 óra szavatosságot vállalunk. A termékek 0-5 Celsius fok között tárolva, minőségromlás nélkül fogyaszthatóak.

 

Panaszkezelés

Amennyiben a vásárlása során bármilyen panasza merül fel, úgy reklamációját kérjük, jelezze feltüntetett elérhetőségünk bármelyikén (e-mail, telefonszám, cím), vagy ha ezen az úton nem sikerült panaszát érdemlegesen megoldanunk, úgy forduljon az alább felsorolt felügyeletei szerveinkhez:

 

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség

(1052 Bp., Városház u.7., tel.:318-2681)

 

Fővárosi És Pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal

Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság

(1135 Bp., Lehel út 43-45., tel.: 329-7017)

 

Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerület Önkormányzata

(1221 Bp., Városház tér 11., tel.: 229-2611)

 

Vegyes rendelkezések

 

5. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a hatásköri szabályok figyelembe vételével a Fővárosi Törvényszék kizárólagos illetékességét.

 

Budapest, 2012. december hó 17. nap

 


FőoldalFőoldal

Rendeléseit legkésőbb a kiszállítás előtti utolsó munkanapon 13 óráig fogadjuk.

Rólunk mondták
Kosár  

(üres)

Készítette: Webelem Online marketing Weboldalkészítés AdWords Hírlevél